Privat session

 

En Body Harmony behandling kan ta en timme men ibland mer. Sessionen slutar när kroppens inbyggda vishet säger till. Kvalitet har inte någon tidsram.

Lämplig klädsel är t ex bekväma byxor och en enkel tröja. Jag utgår från dina önskemål om sessionen, din kroppshållning och vad ditt kroppspåk säger. Under behandlingen ligger du på en bänk eller sitter på en stol. Genom en mycket lätt beröring så påminns kroppen om möjligheten att slappna av och släppa minnen, känslor och invanda mönster. Kroppen själv ges tid att hitta den mest gynnsamma lösningen/positionen för bästa rörlighet och flöde. När så faller sig så kompletterar jag med olika metoder som jag studerat och ger dig den skräddarsydda behandlingen som jag själv skulle vilja ha. Oftast så känner många en lättnad och en frihet, då man upptäcker nya möjligheter och sensationer i sin kropp.

 

Denna metod är perfekt för att låta kroppen finna sin mest naturliga lösning vid fysiska besvär. Med kroppen, istället för mot den. Body Harmony hjälper dig också att bryta emotionella och mentala begränsningar. Vi hittar den trygghet i din kropp som du jämnt bär med dig. Denna behandling är ett utmärkt redskap för att utforska och utveckla dina själsliga gåvor. Du får ett stöd och ett ankare för dig som saknar god grundning. Denna metod passar alla. Jag tänker i synnerlighet på dig som gör topp prestationer i vilket område som helst eller du som redan är eller är på väg att skapa förändring på ett eller annat sätt. Genom dig själv eller genom andra.

Världen förändras ständigt. Detta är för alla som vill leva i förändring istället för att streta emot den.

 

I en session så är så mycket mer tekniker invävt för att ge dig den skräddarsydda sessionen jag skulle vilja ha som klient. Man kan lösa många problem med en skiftnyckel men en riktig hantverkare har fler verktyg i sin verktygslåda. Detta ger mig en större möjlighet att ge dig det du önskar. Min verktygslåda innehåller idag, Frigörande andning, Zonterapi, EBT, EFT, Reiki, Spring Forest Qigong, Reconnective Healing och Body Harmony.

En av mina vänner, Swamiji, blev tillfrågad vilken sorts yoga han gjorde. Var det ashtanga yoga, hata yoga, power yoga eller vad var det? Han svara: -Yoga är yoga. Det finns bara yoga.

Samma sak med alla komplementärmedicinska metoder. Allt är för att hela.

 

 

 

The International Guild of Body Harmony® är en association som säkerställer kvaliteten på de terapeuter som kontinuerligt utforskar hela spektrumet av komplementärmedicinen som vi arbetar med.

 

 

http://www.lyggemark.com/

email: lyggemark@lyggemark.com

Copyright 2009 ©. All rights reserved.

Terms of use  |  Privacy Policy

 

Hem

 

Body Harmony

 

Privat session

 

Medvetna val

 

Kommentarer

 

Min profil

 

Kontakt

 

Länkar

 

Tango on