Min profil

 

Jag är i grunden en tekniker som genom mitt intresse för kampsporter och allmän nyfikenhet börja undra hur man kan hjälpa människor. Det hela började med zonterapi som gav bra resultat trots att jag inte då gått någon utbildning utan var självlärd. Sedan började utforskandet av en rad metoder som tagit mig till stora delar av världen.

 

Jag uppskattar själv mest den mjuka beröringen även om en kraftfull massage också är välgörande. Men resultaten som lätt beröring ger förbluffar mig fortfarande och det är den upplevelsen där varje session är unik och ny som är så fascinerande.  Det är dessa sensationer av glädje och frihet som jag vill fortsätta förmedla. Att påminna om att det finns så mycket mer att uppleva utan att resa bort. Att påminna om att det finns så mycket mer att uppleva genom att komma hem, hem i sig själv.

 

 

 

The International Guild of Body Harmony® är en association som säkerställer kvaliteten på de terapeuter som kontinuerligt utforskar hela spektrumet av komplementärmedicinen som vi arbetar med.

 

 

http://www.lyggemark.com/

email: lyggemark@lyggemark.com

Copyright 2009 ©. All rights reserved.

Terms of use  |  Privacy Policy

 

Hem

 

Body Harmony

 

Privat session

 

Medvetna val

 

Kommentarer

 

Min profil

 

Kontakt

 

Länkar

 

Tango on