Medvetna val

 

Världen utforskar vad som varit känt av människor i tusentals år. Faktumet är att sinnet har en stark påverkan på ditt hälsotillstånd. Sinnet kan vara en helare eller inte. Det är väldokumenterat att en psykologisk och emotionell balans kan påverka immunförsvaret, personers adaptionsförmåga och tillfrisknandet. Samtidigt kan varje persons medvetna ansvar för hälsa, diet, stresshantering och fysiska funktion höja deras välmående. Känns det som du har kontroll över din hälsa?

 

Är du medveten om att du står inför ett personligt genombrott, just nu. Du är på väg att göra ett ansvarsfullt val för att höja din livskvalitet. Detta sker genom att du faktiskt läser detta.  Nästa steg är att verkligen ta första simtaget.

 

En god vän sa att bästa tiden att plantera ett träd var för femtio år sedan. Den näst bästa tiden är nu. Du är nu välkommen att utforska ditt medvetande. Att uppleva ett större medvetande är en nyckel till en optimal hälsa. Detta kan vara kvantumsteget bortom dina förväntningar.

 

 

 

The International Guild of Body Harmony® är en association som säkerställer kvaliteten på de terapeuter som kontinuerligt utforskar hela spektrumet av komplementärmedicinen som vi arbetar med.

 

 

http://www.lyggemark.com/

email: lyggemark@lyggemark.com

Copyright 2009 ©. All rights reserved.

Terms of use  |  Privacy Policy

 

Hem

 

Body Harmony

 

Privat session

 

Medvetna val

 

Kommentarer

 

Min profil

 

Kontakt

 

Länkar

 

Tango on